Body & Beauty

WWW.DANHAIR.DK

WWW.BIOSILK.DK


Giv dit hår et ekstra boost af volumen med den perfekte balance mellem krop og overskueligt bevægelse til dine lokker ved hjælp af silke og proteiner med hår volumen kompleks. UV-filtre beskytter dit hår mod skadelige UV-stråler, Sulfat-fri, Paraben-fri. et virkeligt lækkert produkt der er alle pengene værd, og et must have, vi ønsker alle at have et stort flot fyldigt hår, og jeg personligt bruger lang tid om morgen på at få mit hår til at se perfekt ud, og med dette fantastiske produkt bruger jeg blot 5 min minutter i stedet for 20 min, det er så let og enkelt og så skader det ikke mit hår, men beskytter det der imod, bedre bliver det da ikke, vi takker ditte fra dan hair for at vi måtte teste dette fantastiske produkt.
Biosilk Volumizing Terapi texturizing Powder er perfekt til et lille løft af håret, og til at kvikke op enhver stil på ethvert tidspunkt i løbet af dagen. Med hår volumen kompleks og silke og protein, denne strukturering pulver absorberer overskydende olie fra rødder og erstatte den med opløftende volumen og tekstur. UV-filtre beskytter håret mod skadelige stråler. Paraben-fri. Den er super let at bruge og nem og praktisk at have i sin håndtaske, jeg må sige jeg er meget positiv overrasket af disse produkter, lækkert og helt undværligt. 

CHI anvende ionic og Cationic Hydration Interlink Technology med positivt ladet silke molekyler som binder sig til hårets naturlige struktur, imens de plejende produkter arbejder med rødderne og hovedbunden til et fatastisk resultat.

CHI produkter opbygger og forbedre fugtbalancen i dit hår.

vi fik lov at teste en lille serie fra chi, som bestod af en shampoo, balsam, sprey balsam og silke dråber, dette har været et fantastisk forsøg, en serie jeg helt klart vil bruge fremover, vi ved alle at ens hår godt kan blive lidt tørt og trist, her i den kolde vinter, med disse produkter har jeg haft et lækkert blødt hår, der var nemt at radde ud, silke dråberne var det der var brikken over i et, det efterlod mit hår smukt og skindene.
www.GUYS-DOLLS.DK 


KARRIEKVINDER MED 100% FOKUS ! 


SASSCHA HIRTSGAARD 

Sasscha Hirtsgaard er art director for Fondation Guillaume/Young Intercoiffure - et tiltag, der giver unge medarbejdere fra ICD-saloner mulighed for at prøve kræfter på den internationale og nationale scene. Hun startede denne gruppe tilbage i 2002.


Hun har været medlem af Intercoiffure siden 2004.

I 2010 blev hun udnævnt til Cre'atiur De Mode 2010, d.v.s. hun er i blandt de 10 mest kreative direktører indenfor Intercoiffure i verden.

Hun er også medlem af den Internationale Young afdeling af Fashion Team Fondation Guillaume. Og i Intercoiffure´s fond, Education For Life, som er en social fond, der samler penge ind til unge rundt om i verdenen, for at give dem en frisør uddannelse. Det er en international bestyrelse, hvor Sasscha sidder som eneste kvinde!

Udover at undervise i ind- og udland er hun dommer ved internationale konkurrencer og har været censor ved de danske svendeprøver. Hun er også dansk art director for Paul Mitchell, hvilket betyder at bliver undervist i indland og udland, og tager også ud og underviser for Paul Mitchell.

Interview Med Sasscha :Sasscha Hirtsgaard. er fra et familie foretagende i Helsingør, der begyndte i 1966 og selv startede i 1995. Siden Sasscha var lille, arbejdede hendes far tæt sammen med Tony & Guy og hendes første store show var med dem i København da hun kun var 6 år gammel. Det var et af de største øjeblikke hun kan huske, måden de arbejdede med modeller, smukke kostumer og makeup. Fra den dag af, var hun altid med hendes far, når han arbejdede med foto sessioner rundt omkring.

De sidste mange år har hun arbejdet for ICD DK og Young ICD DK, nu kendt som:Fondation Guillaume. De har lavet shows for bl.a. L’Oreal og forskellige frisører i Danmark. De har i øjeblikket en stærk gruppe af af unge frisører som har samme passion for faget som Sasscha har. Det de laver er kunst og hun elsker at se hvad de kan udrette med deres hænder.

Samtidig er Sasscha med i fashion teamet FG, som også er vigtigt for hende. De arbejder med sammen med mange kreative og kunstneriske mennesker fra hele verden som de deler med alle deres ”unge”.

Sasscha siger : At være en del af dette giver mig muligheden for at videregive mine erfaringer og passion fra hele verden til andre. Har rejst i mange lande efterhånden nu, hvor jeg har lavet shows, foto og undervisning i Rusland, Polen, Bulgarien, Brasilien, USA, Italien, Frankrig, UK; Belgien, Paris osv. osv. Næste tur er Syd Afrika,hvor jeg bl.a. skal undervise unge i Johannesburg og Cape Town.

Jeg er sideløbende med ovenstående og mit daglige arbejde som frisør, også art director for Paul Mitchell DK og sidder i hoved bestyrelsen for Education For Life i Paris. Sidstnævnte er en fond som ICD har, der giver mulighed for at hjælpe unge og fattige mennesker fra hele verden med at komme væk fra slum og ghetto, ved at give dem en start med de mest basale værktøjer/udstyr samt undervisning. Og det er noget jeg er utrolig stolt af, og skal bl.a. besøge en skole i Cape Town, som er drevet af midler fra denne fond. Jeg har brugt de sidste måneder på, at samle brugte frisør sakse, som det danske firma Slibi, har slebet op for mig gratis, og har nu over 100 sakse med til de unge i Cape Town. På den måde, kan jeg hjælpe dem til at tjene til dagen, uden at skulle sælge dem selv! 

 

 

izabellaandersson  | Phone: 91628322 | izabellaandersson77@yahoo.com