100% KVINDE / 100% KVINDE

LOOK LIKE A WOMAN 

THINK LIKE A MAN 

 

To Bee A Woman, A Mother, A Wife And A Boss !


100% KVINDER MED KARRIER I FOKUSHalf woman Half Amazing :

Jeg har har valgt at sætte fokus på karriekvinder i den her mdr.  i den her uge er det Pernille som er Kosmetolog i vejle, Pernille har bare det mange andre ikke har, hun har en fantastisk energi , som gøre at man føler man har kendt hende i årvis, det er jo ofte det vi kvinder ønsker når vi lægger ansigt i hænder på en kosmotolog, vi vil sku heller komme hos nogen vi føler os tryg ved end. dem som har læst 2 bøger og tror de er uddannet . 


 


Interview med  Kosmetolog Pernille Hanman

1.   hvad fik dig til at blive kosmetolog

 2.  hvordan seer din dag ud hvis du skulle sætte tid på det ?

 3.  hvor er pernille om 5 år

 4.  hvad behandling er din egen behandling

 5.  hvad produkt kan du anbefale

 6.  hvad vil du være da du var en lille pige og hvem var din idol inden for skønhed 

Mød Kosmetolog  Pernille Hannman

www.pernille-hanmann.dk/

Pernille : Jeg har haft en drøm i mange år ja siden jeg var en lille pige om at blive kosmetolog eller frisør.Jeg gik i flere år uden egentlig at tage uddannelsen, men pludselig en dag voksede kosmetologen inde i mig og kunne mærke at det skulle være nu!! det er så 6 1/2 år siden jeg begyndte at udleve min drøm og kan kun sige at den er Så meget gået i opfyldelse :-) har ikke haft nogen idol, men jeg har selv haft problemer med eksem og meget tør hud som barn/ teenager og i mit voksne liv.

Pernille : Grunden til jeg blev selvstændig, fordi jeg hørte mange kvinder sige at de skulle tage fri for arbejde for at forkæle sig selv og aldrig havde tid til sig selv.. Så derfor ville jeg åbne et sted når de kunne parkere udenfor klinikken, åbnet efter deres behov/ tidsplan( som er aften, lørdag eller søndag) de skulle have lov til at være helt anonyme når de gik fra klinikken også til jeres bil, ikke møde en masse de kendte på deres lange vej til deres bil, som faktisk er et stort problem her i vejle, sikkert også mange andre steder, men kender jo ikke til det;-)

Pernille : Jeg starter dagen ca kl 8 med en lang tur med min hund Vitus som også er med på klinikken hverdag og alle elsker ham :-)derefter tager vi på klinikken for at behandle kunder hvor jeg er næsten hver dag til kl 19-20 tiden. Bruger meget tid på at finde på nye måder at lave en dejlig ansigtsmassage så tjekker hjemmesider og youtube for at udvikle mig på det område.

Pernille : Så min favorit behandling er min nye luksus ansigtsbehandling hvor jeg har udviklet en særlig ansigt, nakke, skuldre, hovedbund samt ører massage som varer 30 min. Kalder den 2 timers luksus ansigtsbehandling hvor sjælen bliver forkælet. Huden bliver renset og peeling og en god dyberens af huden, 30 min massage hvor jeg bruger særlige duftlys som tændes og der kommer varm olie. derefter kommer maske som giver fugt og balance i huden. Serum og creme afslutter behandlingen :-) elsker selv masser af massage, så derfor er det min yndlings behandling:-)

Pernille : Om 5 år vil jeg stadigvæk være på min dejlige lille klinik hvor jeg har fået flere kunder, hvor jeg vil have den forsatte nærhed og unikke kontakt med mine kunder.

Pernille : Mit yndlings produkt er faktisk to :-) Orignial Foundation fra bare Minerals og daily peel pads fra md formulations, det er den nemmeste måde på en smuk hud :-)hvilket er mit motto :-) det skal knagme være nemt og hurtigt og give mig det bedste resultat. :-)

 

 

Mød Danmarks Førende Hår& Makeup artist:

Sine Ginsborg Sine Ginsborg er i dag en af Danmarks førende hår og make-up artister med mere

end 15 års erfaring i den danske og internationale modebranche.

Sine blev udlært som frisør i 1997 hos Søren Hedegaard (anerkendt hår og make-up artist, der i dag også er kendt som Kronprinsesse Marys private hår og make-up artist) og fortsatte herefter på make-up skole i London, hvor hun tillige har boet og arbejdet som hår og make-up artist i en periode. Sidenhen har Sine opbygget en solid karriere i modebranchen med byer som London, Paris, Milano, Barcelona, New York og selvfølgelig København som sin arbejdsplads. Hendes navn er kendt fra danske og internationale modemagasiner som ELLE, Eurowoman og Vanity Fair, ligesom hun har lavet make-up til lang række af den danske modebranches kampagneskydninger. Sine er et fast navn backstage under den danske modeuge med shows for bl.a. Designers Remix, Stine Goya og By Malene Birger, ligesom hun også er et foretrukket navn blandt mange danske celebs.

Sines æstetik og perfektionisme i hendes arbejde har gjort hende til et yndet navn i make-up branchen, og hun blev for nogle år siden udvalgt af Chanel som deres professionelle samarbejdspartner i Danmark.

I dag driver Sine sin egen make-up skole ’Sine Ginsborg Make-up School’ ved siden af hendes karriere som hår og make-up artist i modebranchen.

Andre om Sine Ginsborg

I mine tyve år i modebranchen har jeg haft muligheden for at arbejde med nogle af de aller største inden for hår og make-up genren internationalt. Sjældent føler jeg mig dog mere tryg end hvis jeg får muligheden for at booke Sine Ginsborg på et kommercielt job, et show eller en redaktionel mode serie. For Sine er blandt de bedste kreative forcer jeg har mødt. Hun er først og fremmest dygtig til teknikkerne som få, besidder en vild kreativitet og en sjælden lyst til at skubbe tingene til nye tinder. Og så føler man hendes dybe respekt og engagement for faget lige fra første færd. Sine forstår i sandhed modens væsen som få og giver den internationale branche sit bidrag ved altid at fastholde en scandicool simpel og sofistikeret stil.

Uffe Buchard
Kreativ Direktør / GrenaaBuchard
Chefredaktør / DANSK Magazine

Sines vilje til at yde det maksimale ligger latent i hende. Hun er perfektionist på højt plan og hører uden tvivl til i superligaen inden for hår og makeup. Hun var min elev i 4 år og altid levende engageret i alt, hvad der rørte sig omkring hende. Hun er uden tvivl et af de største talenter, jeg har været med til at uddanne.

Søren Hedegaard 
Hår og make-up artist

I mange år har jeg haft fornøjelsen af at arbejde med Sine, hendes kreativitet, passion og professionalisme er ikke til at tage fejl af. Hun kan sit kram og mere til. Med ansigtet i hendes hænder kan man være sikker på et resultat, der kun kan få dig til at smile.

Christiane Schaumburg-Müller 
Skuespiller og TV-vært

Sine har en forståelse for, hvad skønhed er, og alle de afskygninger den kommer i. Hun får det bedste frem og kan lægge en make-up, der bare er smukkere, end du havde turdet håbe på. Min anbefaling af Sine kommer med store bogstaver og klapsalver.

Anne P 
Skønhedsredaktør på dansk ELLE
What dos it mean when we say she is a Business Woman , definition of it means

:A Woman Engaged In Business


I Næste mdr. skriver om 6 stærke kvinder hvor i kan læse interviewer med dem samt få en lille glimt af en hektisk hverdag,børn,venner og hobby , hvad er det som giver dem overskud og hvorfor er det vi ofte er bange at går efter de høje stillinger som kvinder, og hvordan bliver man en business woman betyder det at man så tænker som en mand ? 

da kommer til være en masse spænde personligheder på listen samt masser af  godt og sjove små historier :) 
 
 
 
 
 
 
izabellaandersson  | Phone: 91628322 | izabellaandersson77@yahoo.com