Gaver Ideer & Webshops

HVORFOR ER DET VI IKKE ER MERE KREATIV, NÅR DET KOMMER TIL JULEGAVER OG VORES MÆND OG BØRN?

 

Det har ofte undret mig, hvorfor man i Danmark giver hinanden det personen ønsker sig eller et eller andet Bs man altid har givet ens mænd eller far og mor til jul.

Mere kedeligt undertøj og bløde pakker eller dyret parfume og grimme smykker fra et eller andet som virker fancy.

Næ nej sådan er det ikke hos os amerikaner eller persier  vi elsker Gadgets !

I den her mdr. vil vi vise jer nogen af de gaver vi mener man burde købe til pakkelegen, adventsgave, Mandelgaven eller kalender gaven. Vi bliver alle nysgerrige når vi få noget som kan lidt mere end bare at være det som det er. en lampe er jo fedt nok i sig selv gud hvor nice en nye lampe men du vil sku blive lidt mere glad hvis den har en fjernbetjening og kan skifte farve, især mænd de vil sku heller have den Bluetooth højtaler eller det brusehoved som skifter farve eller den nøglering som der kalder på dem, for vi ved jo som kvinde mænd elsker challanges hvor de skal pille og finde ude af og skille ting ad.

Alt i alt er konceptet bag den her mdr. Blog om Gadget er at det er sku lidt nemmer at handle online at give sig tid til se hvad tingene kan, i stedet for julestress og koldsved over om man nu nå det hele.

Det som det handler om når man handler online er jo nok tillid til selve stedet for det er ikke en fysisk forretning, mit bedste råd er og tror mig jeg går ikke i butikker der jeg har et arbejde hvor jeg sal være på så når jeg har fri har jeg sku ikke lyst til lige går i fields for så vil jeg nok ende i fængsel for knock nogen ude i stress og kom hjem med 2 poser og intet har fået ud over at være pisst , nej tak jeg handler min dagligvare Online , jeg bestill tøj online selv mit te og duftelys det er billigere og hurtigere man har mere check på hvad man køber i stedet for impuls køb.

Men jeg forslå at man køber lidt første gang for at check servicen ud, er det i orden og oplevelsen var god, jamen så kan man jo roligt handle igen :)

 

 

Der er masser af penge og spar og ting man ikke kigger på i butikker og diverse storcenter.

 

 

 

Derfor valgte vi at teste 3 af Danmarks mest kendte Gadgets webshops vi kontaktede Coolstuff.dk, Skoop.dk & Alphageek.dk

 

Vi starter med Skoop.dk som sendte os:

Blue that tune Højtaler

http://www.skoop.dk/divoom-bluetune-pop-hoejtaler-bluetooth-p-478.html

Brusehoved som skifter farve

http://www.skoop.dk/brusehoved-med-led-lys-p-52.html

skiftene pære med fjernbetjening

http://www.skoop.dk/led-krystal-paere-med-fjernbetjening-p-210.html

 

i love you krusen

http://www.skoop.dk/hjerteformet-kaffekrus-med-farveskif-p-277.html

 

En Lighting Adapter

http://www.skoop.dk/lightning-adapter-med-lyd-p-403.html

 2: Coolstuff.dk sendte os:

 

Bluetooth Højtaler til Iphones

http://www.coolstuff.dk/Bluetooth-hojttaler

En Dejfordeler

http://www.coolstuff.dk/Dejfordeleren

 

 

3:AlphaGeek.dk sendte os:

 

En Donut maskine

http://www.alphageek.dk/Donut-Maker.html

 

En Arse&Face Sæbe

http://www.alphageek.dk/Arse-Face-Saebe.html

 

 

En Inspilningsbar Reminder

http://www.alphageek.dk/Indspildningsbar-Reminder.html


www.SKOOP.DK 

Lad os lige give www.SKOOP:DK et opstående bifald, for den sygeste hjemmeside med billeder af de fedeste og sjoveste typer, hvor man med det samme føler man kender dem og de må sku være grineren at hænge med, Per som er chef hos Skoop er mega cool og helt klart en man ved har forstand på Gadgets og er selv en mand som elsker Gadgets , det jeg elsker ved Skoop.dk er nok at hele konceptet fra deres team pics til deres sjove og hyggelig måde at svar tlf. de sku altid glade, man få helt lyst til arbejde for dem for de må sku have det sjovt lol .

 

Jeg må helt klart sige at de ting de sendte os var helt klart noget som vi alle var enige om er ting vi alle kunne bruge, børnene syntes den brusehoved var lige pludselig meget sjover end badkarret, så hvis i har beskidte børn som hader at bade under en bruser så holla at skoop.dk

Det samme resultat havde den funky lampe som havde en fjernbetjening hvor du kan skifte farve på belysningen eller ekstra effekt hvis det er til sovevlærlse min personly favorite var ”fade” instillingen hvor lyset skifter farve og fader dvs. lyse dæmper og skifter i like that   

Blue-tune højtaler fra Skoop.dk er helt klart en fed gave til kærsten som ikke er så teknisk som lille mig , men den var nem at å til at virke på iphone og smartphonen , min søn sad og kiggede og ventede på han kunne grine af jeg ikke kunne finde ude af det men det er jo nu ikke for ingenting de kalder mig The Queen  vi giver www.Skoop.dk i alt 30 ud af 10 point fra Gaveideer online By Izabella Andersson & Direkte Danmark og vi takker Per Whom og hele hans team for vi måtte have æren til teste deres Gadget ohhhh vent vent , fik jeg sagt vi kontaktede Skoop.dk senere end de andre steder men de levere efter 20 timer , imponerende for en utålmodig kvinde som mig:)

 TAK TIL WWW.SKOOP.DK

 

 

 

WWW.COOLSTUFF.DK

COOLSTUFF.DK S SØDE Pernille sendte os den fedeste Bluetooth højtaler som der var krig om imellem drengene på kontor, vi blev alle enig om Dossy Bluetooth højtaler koster for lidt i forhold til hvad den kan, Tidiane som er direktøren for Direkte Danmark som er en af DK førende Marketing bureau var så vild med den at han ikke talte om andet, det skal lige siges Tidiane er en teknisk nørd med det sagt han ved meget om det og han er en kvalitetsbevidst mand og når han siger noget skulle koste meget er det sku alvor, højtaleren blev brugt til træning af salgsteam som sidder ekstern for annoncesalg af diverse magasiner i DK, højtaleren blev brugt til hjemme bio , og meget andet bla. Kan du slide og skifte nummer når du spiller musik lyden var fantastisk, vi valgte den til årets bedste Bluetooth Højtaler og synes den skulle koste 470 kr. så skynd jer inden de skifter pris efter den her blog, jeg har i hvert fald et par stykker af vores sælger som ønsker sig den til jul :) 

 

Jeg synes måske den dejfordeler var en smule kedelig men så der jeg skulle bage Donuts med den maskine som Alphageek.dk sendte os var det jo fedt at coolstuff havde sendt os en dejfordeler som kunne testes, jeg synes til gængæld den var lidt dyr til prisen og hvad den kunne men helt klart en god gave til dem som elsker at bage.

 

Alt i alt få WWW.Coolstuff.dk helt klart en stort 20 tal fra gaveideer By. Izabella Andersson & Direkte Danmarks Direktør og team  Tusind tak til Coolstuff.dk og Pernille

 

 

www.ALPHAGEEK.DK

 

Jeg er vild med svenske webshops og folk som arbejder med service og ved hvad det betyder, det kan man rolig sige om Dan fra Alphageek.dk fra du bestiller til du modtager din gadget, tag de sig godt om deres kunder og sikker sig kunden er tilfreds.

Jeg var vild med den Donut Maskinen fra Alphageek.dk det er jo en genial gave, hvem elsker ikke Donuts? Opskriften følger med i pakken og de smagte virkelig godt og nem at lave og maskinen er nem at rengrøre noget som alle i familien vil være glad for i stedet for vafler eller pandekager, man kan pynte det eller lave forskellige smag, vi lavede det som opskriften fra pakken og fik fromage fra Irma og friske blåbær fra SuperBest.dk, det smagte godt og ikke en eneste tilbage for børnene blev lidt grådig lol 

 

Indspilnings rekorder var helt klart også en fed gadget gave til teenager eller manden at kunne lægge korte beskeder få ofte de unge til ikke have undskyldning for glemme at går ud med skraldeposen eller går tur med hunden og min 17 årig og 5 årig syntes det var sjovt at komme hjem og trykke på den og få af ved hvad vi skal lave af mad eller at man blot elsker dem, pointen er det er skønt at komme hjem til en varm besked. alt i alt få AlphaGeek.dk samme point som Coolstuff.dk fra Gaveideer By. Izabella Andersson og tusind tak for at vi måtte teste jeres gadget.

 

Vi håber alle at i ved julen handler ikke om dyre gaver eller smarte Gucci tasker men det handler om at man hygger sig, spiser godt og leger gode spil det handler om at sætte pris på man har dem tæt som man elsker, men det betyder ikke man skal lave det samme hvert år og hold nu op med at give jeres mænd eller koner de kedelige bløde pakker, vi køber tøj hele året trust me it aint what we need , vi vil have koppen som vi ha på kontor som skifter til i love you når vi drikker vores morgen kaffe , gadget er bare sjover at give der det giver gaven det ekstra som intet brand kan give og det hedder kreativitet og det gøre os alle til smile lidt for det giver os mere end hvad det seer ud til og derfor opfordre jeg alle fra unge til ældre til kvinder og mænd være lidt kreativ i år, ingen stress sæt dig ned 4 dag før juleaften og bestil online og fryde dig over det godt du har check på dine gaver og nyder julen   i stedet for løbe fra et sted til det andet .

 

Vi takker alle vores læser, Kunder og alle 3 webshops for at deltage 

 

 

 

 

  

izabellaandersson  | Phone: 91628322 | izabellaandersson77@yahoo.com