BANANA PUDDING ! 10 MINET AND THE KIDS LOVE IT 


8 ounces sour cream
1 (8 ounce) container frozen whipped topping, thawed
1 (5 ounce) package instant vanilla pudding mix
2 cups whole milk
1 (16 ounce) package vanilla wafer cookies
4 bananas, peeled and sliced

In large bowl combine sour cream, whipped topping, pudding mix and milk. Stir well. In the bottom of a trifle bowl or other glass serving dish, put a layer of cookies, then a layer of pudding mixture, then a layer of bananas. Repeat until all ingredients are used. Refrigerate until serving.

Mor,Børn og Livsstil


www.isis.dk

 

vil du have sukker uden at have sukker så er det helt klart isis.dk som løber med første pladsen, eftersom jeg har psoc og ikke kan hverken tåle sukker eller stivelse , har det til tider været hårdt at ikke få lyst til søde sager, indtil jeg stå på Isis sidste år, jeg sad for ALT for damerne og talte med nogle kolleger om hvor hårdt det var hvor en praktikant siger hun har det samme sygdom og bruger kun ISIS , jeg begyndte straks at købe deres produkter, jeg vil lige gøre jeg opmærksom på jeg har tabt over 60kg de sidste 3 år og derfor bestemt har prøvet alt, det jeg elsker ved Isis produkter er de smager af sukker i forhold til mange andre produkter hvor du smager den grimme eftersmag som husker dig på det du spiser er, sku ikke den smager du søger. Deres nye protein bar er undværligt, jeg lever af dem, mit arbejde er stress med masser af deadlines og nogen gang glemmer jeg at spise før kl.: 23, men jeg har altid et eller andet fra Isis på mig, deres priser og den glade smiley lokker jo, men til gengæld kan man spise deres produkter med god samvittighed. jeg er helt vild med deres nye kokosbar med 40 % protein… Mumms siger jeg bare, selv ungerne spørge efter deres småkager dem med rosiner er slet ikke til at stå for, vi lever i 2014 når man ved bedre skal man sku gøre bedre og det kan man rolig sige at Isis gør.

De er altid så søde og forklar alt og det er sku rart at der er nogen derude som tænker på vores helbred når vi ikke selv altid kan styre det , check alle deres produkter ud i de stor supermarkeder, som føtex,bilka og brugsen har mange af deres produkter og hold øje med deres gode tilbud for det kan bestemt betale sig . 

Vi er så glade for at lancere BEAUTYBYIZABELLA.DK Dette er et side for alle kviunder i alle alder, vi sætter fokus på alt vdr. skønhed og velvære, lige fra Mad til Skønheds , tøj og bolig  ,musthaves produkter og rejser og gode tilbud . være med til at opleve hvad du skal kigge nærmer på og hvad du skal holde dig fra. 


Næste Blog om Mad Bliver om KOKKEN OG JOMFRUEN  hold øje med siden :) 
izabellaandersson  | Phone: 91628322 | izabellaandersson77@yahoo.com