La Vida Nabila

Så Har LA VIDA NABILA , slået døren op for den tredje butik i hjertet af Østerbro Blegdamsvej 68 -2100 Kbh Ø
 
Receptionen var skønt, det er jo helt fantastisk at se hvor mange beundre Nabilas Styrke til at ikke kun overskuer sin egen sygedom, men efterhånden enorm mange andre som seer hende som deres menthor,
 
De lyse skønne lokaler med en dejlig og rolig atmosfære og så skønt at se hvor glad hun er at nu kan hun hjælpe flere, der lokalerene er placeret lige overfor hospitalet , hvilket gøre at hun kan hjælpe flere kraft syge som får kemo behandlinger, tynd håret, Alopecia ramte og ellers alle som forstår koncepten bag at fremhæve deres ydrer skønhed på en naturlige måde.
 
Nabila Kan meget mere an andre og det er på ingen måder at tale ned om andre frisøre. men at hun er sygeplejeske og at hun selv har levet sygdommen i mange år gøre at man føler sig i trygge hænder, hendes smukke øjne er altid glade og man kan helt klart se at Nabila er ikke til stoppe, hun tilsætter sig selv ofte når tlf ringer om natten hvor en kunde ikke ved hvordan parykken skal sidde eller direktøren som skal bruge en tupe til morgen mødet , man kan på ingen måder måle Nabilas målgruppe der den er for bredt, fra børn som har Alopecia til den 80 årige som har efterhånden ingen hår, det hun gøre er at give dem deres idenitet tilbage, det vi alle mister når vores ydere er ikke som vi vil have det .når vi ikke føler os smuk og det har vi jo alle fortjent ;)
 
Mange af os har mærklige tanker når det kommer til permenant makeup men vi lever i en hektisk verden hvor vores ydre skønhed betyder alt , jo naturliger jo beder og dette mener jeg Nabila gøre best , glæd dig til Nabilas nye Smoothie opskrifter som styrker din indre skønhed og styrker dit hår, negle og hud .....LA VIDA NABILA
 
I KAN FØLGE NABILAS VERDEN PÅ FACEBOOK :
 
 
https://www.facebook.com/LaVidaNabila
 
 
 

La Vida Nabila "Fra den grimme ælling til den smukke svane"

Nabila uddannede sig til sygeplejerske, men det var ikke den vej hun skulle gå. Qua hårtab/alopecia, kræft i skjoldbrusk kirtlen samt en arbejd skade i ryggen valgte Nabila at fokusere på at hjælpe andre til at blive den flotteste udgave af sig selv. Det lykkedes Nabila at gå fra den ”den grimme ælling til den smukke svane” og dén mulighed ser Nabila og hendes personale hos alle. I klinikkerne tilbydes: Parykker og hårdele, permanent make-up, Meso Vytal ansigtsbehandlinger, samt div. kosmetolog behandlinger.

 

 
 
 
izabellaandersson  | Phone: 91628322 | izabellaandersson77@yahoo.com